top of page

Vakantiecursus 2024

Stel je voor: de eerste keer op vakantie in Italië! Je verheugt je erop, maar je kent het land en haar gewoontes niet en spreekt geen woord Italiaans.

Maar tijd om een taalcursus te volgen heb je niet. Bovendien al die grammatica, daar heb je geen zin in! Toch zou een beetje kennis van het Italiaans handig zijn zodat je in een restaurant de menukaart zou kunnen begrijpen of iets wilt kopen in een winkel.

 

Bij voldoende belangstelling organiseren we dit jaar een vakantiecursus. In vijf lessen leer je je te redden in dit soort situaties, zonder die ingewikkelde grammatica te hoeven leren. Vijf lessen over onderwerpen als: “Restaurantbezoek”, “In het hotel”, “De stad verkennen” en “Reserveren en huren”. Ook wordt stilgestaan bij de gebruiken eromheen.

 

De cursus wordt gegeven op 5 woensdagen van 17 april tot en met 15 mei 2024 ’s avonds van 19:00 tot 20:30 in het ontmoetingscentrum Aen de Wan, Einsteinstraat 32, Maastricht.

 

We gebruiken het cursusboek “Italiaans à la carte” van uitgeverij Intertaal (ISBN 978 94 6392 3231).

De kosten van de cursus bedragen €75, exclusief het leerboek.

De inschrijving sluit op 15 maart 2024. Het inschrijfformulier voor de vakantiecursus vindt u hier

Voor deze cursus geldt dat aanmelding gepaard dient te gaan met storting van het cursusgeld op rekeningnummer NL26ABNA0984257152 tnv Societa Dante Alighieri onder vermelding van “vakantiecursus”. Mocht de cursus niet doorgaan, dan wordt het cursusgeld uiteraard teruggestort.

bottom of page